PRO-BAG D.O.O.

Kompanija Pro-Bag d.o.o. - postala nosilac sertifikata Privredne Komore Srbije - Excellent SME Serbia

Kompanija Pro-Bag d.o.o. postala je nosilac sertifikata »Odlično srednje, malo ili mikro preduzeće,
odnosno »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia«, koji izdaje Privredna komora Srbije u saradnji sa bonitetnom kućom Coface Srbija koja je vodeći dobavljač usluga za poslovne informacije i upravljanje potraživanjima u srednjoj i Istočnoj Evropi, čije aktivnosti pokrivaju ceo proces od profilisanja kupaca do bonitetnih izveštaja i upravljanja potraživanjima, kao i procenu rizika za 157 zemalja.

Ovaj sertifikat je priznanje i nagrada za dobro poslovanje i izuzetne poslovne rezultate.

Osnovna svrha sertifikata, koja se poklapa sa direktivama EU, je promocija uspešnih malih i srednjih preduzeća, sigurno i bezbedno poslovanje, kao i povećanje transparentnosti na tržištu i zaštita potršača.

Sa ponosom možemo da kažemo da je Pro-Bag d.o.o. svrstan u grupu preduzeća koja kroz svoj kreditni rejting i poslovne performanse doprinose samom cilju ovog sertifikata i jačanju tržišta u Srbiji.

PROIZVODNJA TORBI, MADE IN SRBIJA - PRODUCTION OF BAGS, BACKPACKS. MADE IN SERBIA, EUROPE.

Pro-Bag je porodična firma i glavna delatnost nam je proizvodnja raznih torbi i rančeva. Proizvodimo ih od 1956. godine. U svojoj dugogodišnjoj poslovnoj karijeri smo proizveli bezbroj vrsta i količina torbi. I dan danas, posle više od pola veka, glavni proizvodi su nam TORBE, i na tu činjenicu smo i te kako ponosni.

Smatramo da u ovom delu tekstilne industrijske grane za nas nema tajni, i trudimo se da pratimo najnovija dešavanja u svetu i da se na taj način usavršamo.

Momentalno u našoj ponudi imamo sledeće proizvode: TORBE, EKOLOŠKE PROMOTIVNE TORBE, SPORTSKE TORBE, SPORTSKI RANCEVI, POSLOVNE TORBE, LAPTOP TORBE, LAZY BAG, FUTROLE ZA ORUŽJE, KONFERENCIJSKE TORBE, KOZMETIČKE TORBICE, NESESERI, NOVČANICI, LOVAČKI RANČEVI, TORBE ZA PATIKE, RUKSACI...i jos mnogo toga što je u domenu našeg delovanja, pa i što nismo do sada pravili. Znanje je tu i spremni smo za nove izazove.

Treća generacija nosioca posla iz naše porodice za proizvodnju torbi je stupila na scenu, pa se nadamo da ce se tradicija nastaviti na pravi način i da će se ostvariti još mnogi pozitivni rezultati a sve to u ime VRHUNSKOG KVALITETA, KONKURENTNE CENE I BRZE ISPORUKE.

Pro-Bag